A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, спорту і туризму Асканія-Нова селищної ради

Рух - це здорово!

Дата: 08.06.2021 14:08
Кількість переглядів: 59

8 червня в нашій громаді відбулися спортивні заходи з нагоди Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух-це здорово!», у рамках Дня захисту дітей. Головними героями свята стали саме діти - учні опорного закладу НВК Асканія-Нова-гімназія, а також філій із с. Питомник, с. Молочне, с. Іллінка, с. Комиш.

Символічний старт розпочався з легкоатлетичного забігу учасників на 1000 метрів. На спортивному майданчику школи відбулися майстер-класи: з футболу (кер. О.Авер’янов, М. Анан’єв), боксу (кер. М. Сахаров), тайського боксу (кер. В. Комарницький), шахів та шашок (кер. І. Семенчук), настільного тенісу (кер. В. Бондарчук). Велосипедисти 5-6 класів з'ясовували найспритнішого у перегонах «Велодрайв» (кер. В. Чичуга). Учні початкових класів змагалися у веселих естафетах «Cool Games» (1-2 кл. – кер. Г. Столбуненко, М. Портнова та 3-4 класи - кер. О.Скримінська, Л. Єфремова). На футбольному полі учні 7-9 класів з’ясовували переможця у рухливих іграх (кер. О. Авер’янов).

По завершенню роботи локацій на шкільному майданчику, всі учасники об’єдналися у танцювальному флешмобі «#Рухаємосяразом» та отримали солодкі подарунки від селищного голови Вадима Поліщука. Яскравим підсумком свята стало безкоштовне відвідування дітьми зоопарку «Асканія-Нова», за що персонально дякуємо директору Біосферного заповідника Віктору Гавриленку.

Музичне супроводження забезпечувала Дитяча музична школа. Було організовано концерт для учасників та гостей свята.

Свято відбулося у дружній родинній атмосфері, всі учасники отримали море задоволення та позитивні емоції. Дякуємо всім юним спортсменам нашої громади та їх батькам за любов до здорового способу життя. Висловлюємо подяку адміністрації ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія за організацію злагодженої роботи вчителів фізкультури та керівників гуртків під час майстер-класів. Окрема подяка підприємцям Штаньку В.М., Кравченко Г.М. та Вороніну С.В. за допомогу в організації свята.



« повернутися

Вхід для адміністратора