A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, спорту і туризму Асканія-Нова селищної ради

33 роки з моменту виводу військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 11:32
Кількість переглядів: 37

15 лютого виповнюється 33 роки з моменту виводу військ з Афганістану.

Саме цього дня ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав.

Низький уклін та шана Вам наші захисники.

Значний Валерій, Піголь Володимир, Роздобудько Анатолій - наші Афганці. Дичок Микола- брав участь у збройному конфлікті у Чехословаччині. Обуховський Ігор - приймав участь у миротворчій місії ООН у Югославії.

У Хлібодарівському сільському клубі-бібліотеці ТГ Асканія-Нова селищна рада підготовлено книжкову виставку" Афганістан- мій біль, моя пекуча пам'ять".

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Саме 15 лютого 1989 року, було закінчено, так звану, неоголошену війну, яка тривала майже 10 років і яку український народ засудив як несправедливу й жорстоку.

Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей. В цій кривавій війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до коханих. Ми пам’ятаємо про них ! В шанобі схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув. Вічна пам'ять учаснику бойових дій на території Іраку та Кувейту, учаснику АТО нашому односельчанину, який героїчно загинув під час виконання бойового завдання на Донбасі Шершень Андрію.

Ми засвідчуємо свою глибоку шану та повагу вашій мужності та самовідданій праці. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні . Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного благополуччя, упевненості.


« повернутися

Вхід для адміністратора